Ukulele for alle!

NORDISK UKULELE holder ukulelekurs i hele Norge og i Sverige. Våre ukulelekurs er tilpasset ditt brukernivå, enten du er nybegynner eller mer erfaren. 

Ukulele helgekurs

young woman in the city playing ukulele

 Våre kurs måtte avlyses fram til slutten av juni, i tråd med myndighetenes råd.  Dato og sted for høstens kurs  blir  presentert på denne nettsiden og på Facebook/Instagram.  Neste kurs er i Lillestrøm den 19. - 20 september.

Les mer …
0
0
0
s2smodern

Privatundervisning

graphicstock close up hand young millennial caucasian woman playing ukulele music song chord concept STQ pF1W

Privatleksjoner i ukulelespill blir stadig mer etterspurt, og derfor har vi etablert et samarbeid med Musikkskolen Norge (MUNO). Undervisningen foregår som privatleksjoner på Øvingshotellet i Oslo, hver eller annenhver uke.

Les mer …
0
0
0
s2smodern

Kveldskurs

Kveldskurs ukulele

Nordisk ukulele tilbyr både kveldskurs og helgekurs. Kveldskurset kan holdes i Oslo-området, og kan avtales mellom kursdeltakerne og oss. Du og din deltakergruppe bestemmer selv hva dere ønsker å lære. Vi tilpasser oss deg og dine ønsker.

Les mer …
0
0
0
s2smodern

Skreddersydde kurs

Skreddersydde ukulelekurs

Nordisk ukulele vil lage kurs for deg som ønsker det. Vi skreddersyr kurset slik at du som deltaker blir fornøyd.  Et kurs hos oss kan bestå av minst fem deltakere. Du kan selv være initiativtaker, og danne en gruppe som vil delta på kurset.  Vi holder ukulelekurs i hele Norge og i Sverige. 

Les mer …
0
0
0
s2smodern